Domu za duševno obolela lica u Starom Lecu uručeni tablet računari

Domu za duševno obolela lica 1. Oktobar iz Starog Leca, u sklopu realizacije međunarodnog projekta “Virtuelno je vitalno” uručen je 21 tablet računar u cilju unapređenja i digitalnog opismenjavanja korisnika ove ustanove. Zahvaljujući odličnoj saradnji koju imamo sa timovima koji rade na realizaciji ovog projekta sa velikim uspehom organizujemo radionice i predavanja na različite teme sa ciljem da afirmišemo korisnike naše ustanove i ponudimo im nešto novo, zanimljivo.

Ovom prilikom imali smo to zadovoljstvo da ugostimo saradnike kompanije Hilfswerk International iz Sarajeva sa kojom imamo izuzetnu dugogodišnju saradnju.

Kroz realizaciju ovog projekta trudimo se da korisnicima naše ustanove obogatimo i ulepšamo vreme koje provode kod nas, da im u vremenu tehnološkog napretka omogućimo digitalno opismenjavanje i da na lakši način prate kreativne radionice koje organizujemo i zbog toga nam je donacija ovih tableta od izuzetne važnosti za nastavak realizacije projekta, izjavila je Izabela Jovanović, direktorka Doma za duševno obolela lica 1. Oktobar iz Starog Leca.

x

Takođe pogledajte ...

Hajdučica i Jermenovci: Prekid u isporuci vode zbog radova

JP Polet Plandište obaveštava korisnike, meštane naselja Hajdučica, da će zbog radova ...